Nopti
Camere
Adulti
Copii 0-6 ani
Copii 7-11 ani
Copii 12-15 ani
Inapoi sus

Termeni si conditii

COMPLEX SAVOY S.A., proprietara a Hotelului Savoy, cu sediul in Hotel Savoy, Mamaia, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/1157/1995, CUI RO 7252404, in calitate de proprietar al website-ului www.savoyhotel.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila.

1. Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia. Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

2. Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale;

b) Continutul site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;

c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent Regulamentul.

Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decit cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al Complex Savoy S.A., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

3. Tarife

Puteti utiliza sistemul nostru de rezervari online pentru a verifica disponibilitatile sau pentru a va calcula sejurul, iar daca finalizati rezervarea primiti instant si confirmarea. Tariful total calculat in sistemul de rezervari online include TVA.

Rezervare garantata cu cartea de credit:

Aceasta rezervare este inregistrata instant si suma va fi debitata de pe cardul dumneavoastra de credit.

Rezervare negarantata cu cartea de credit:

Confirmarea emisa de sistemul de rezervari va fi considerata o factura proforma care cuprinde valoarea totala a serviciilor comandate. Pentru valabilitatea rezervarii, respectati termenele precizate in confirmare, referitoare la plata avansului. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute duce automat la anularea rezervarii.

Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: rezervari@savoyhotel.ro sau la numarul de fax: 0372/ 873 832.

IMPORTANT

NU SUNT ACCEPTATE REZERVARI NEGARANTATE CU UN CARD DE CREDIT cu 48 de ore inainte de data sosirii la hotel.

Daca efectuati o rezervare cu mai putin de 48 de ore inainte de data sosirii la hotel, va trebui sa o garantati cu o carte de credit, in caz contrar rezervarea dumneavoastra nu va fi luata in considerare.

FINALIZAREA REZERVARII INSEAMNA ACCEPTAREA TUTUROR CONDITIILOR MENTIONATE MAI SUS.

Agentul de turism

Agentul de turism isi asuma unilateral si fara acoperire promisiunile facute turistilor ca vor avea camere alaturate sau pe etaj superior. Nu putem confirma pana la momentul alocarii camerelor nici macar ca aceste camere vor fi pe acelasi etaj. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.

Acesta rezervare se supune termenilor si conditiilor din contractul de colaborare valabil.

4. Tarife suplimentare pentru copii, cazati in camera cu 2 adulti in urmatoarele spatii de cazare

Camera dubla twin, dubla cu vedere la mare si piscina si dubla cu vedere la mare

  • Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
  • Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 10% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;
  • Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 25% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;
  • Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 35% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.

Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 11.99 ani SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 15.99 ani.

Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).

Tariful patului suplimentar pentru copilul cu varsta intre 0-6.99 ani, este de 10% din tariful pachetului achizitionat de adulti pentru camerele duble standard, duble cu vedere la mare si piscina si duble cu vedere la mare.

Camera dubla family sau apartamente

  • Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
  • Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 25% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;
  • Orice copil cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 35% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar.

Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 15.99 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 15.99 ani.

Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va achita 35% din valoarea de cazare si masa, in functie de pachetul achizitionat de adulti. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.

In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.

In perioada 02 – 15 iunie 2017 si 11 – 30 septembrie 2017, un adult care ocupa o camera dubla standard, dubla cu vedere la mare si piscina sau dubla cu vedere la mare in regim single va beneficia de 15% reducere din tariful camerei.

Important!!! Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.

5. Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

6. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Definitii

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie a acestora.

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date Complex Savoy S.A. intra in contact se face de catre institutia ce prelucreaza datele personale vizate. Politica referitoare la securitatea datelor din cadrul Complex Savoy S.A. este afisata pe site-ul organizatiei: www.savoyhotel.ro si la sediul operatorului.

Notificarea – Complex Savoy S.A. notifica in scris Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la categoriile de date prelucrate.

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista anexa cu privire la clauza de confidentialitate, cuprinsa si in Regulamentul de Ordine Interioara al societatii. Persoana imputernicita are obligatia de a actiona doar in baza instructiunilor primite de la operator.

Complex Savoy S.A. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 29951.

Datele cu caracter personal apartinand categoriilor de persoane mentionate la capitolul 1: clienti si potentiali clienti ai Complex Savoy S.A., consumatori si potentiali consumatori ai produselor Complex Savoy S.A., abonati ai Complex Savoy S.A. sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale caror date sunt prelucrate au dreptul de a obtine de la Complex Savoy S.A., la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestora, in masura in care prelucrarea nu este conforma cu Legea 677/2001 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Datele cu caracter personal incidente indeplinirii contractelor la care Complex Savoy S.A. nu pot forma obiectul unui transfer catre terti. Informatiile inregistrate si stocate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari, cu consimtamantul persoanei vizate: persoana vizata, imputernicitul operatorului, partenerii contractuali ai operatorului si alte companii din acelasi grup cu operatorul. Autoritatile publice centrale si locale carora li se comunica aceste informatii, in cadrul unei competente speciale de ancheta, nu vor fi considerate ca destinatari si, in consecinta, nu este necesar consimtamantul persoanei vizate (de exemplu: instante de judecata, procurori, organe de urmarire penala etc.).

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 zile de la data cererii.

7. Politica de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre Complex Savoy S.A. numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, vizitare, exprimare de opini), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze, direct sau indirect, aceste date unei terte persoane, in afara de exceptiile reglementate si prevazute de lege.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date. Accesand aplicatia, utilizatorii au posibilitatea de a-si edita propriile date personale, neavand acces la datele personale ale celorlalti utilizatori.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

8. Model nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Complex Savoy S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentanti legali ai persoanei vizate, imputernicitul operatorului, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul Complex Savoy S.A. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.