Nopti
+
-
Camere
+
-
Adulti
+
-
Copii 0-6 ani
+
-
Copii 7-11 ani
+
-
Copii 12-15 ani
+
-

O relatie de durata se sadeste din timp. Pentru ca esti unul dintre clientii fideli, ce ne-a onorat cu prezenta in vacantele trecute, noi, echipa Savoy Hotel Mamaia ne dorim sa crestem aceasta relatie prin implicare, respect si calitate desavarsita a serviciilor. Astfel, am creat Loyal Club Savoy, unde membri sunt clientii care au cumparat sejururi direct prin intermediul biroului de rezervari al Hotelului Savoy.

In calitate de membru Loyal Club Savoy, poti beneficia de reduceri substantiale. In fiecare an te vom intampina cu surprize fierbinti si oferte speciale pentru ca tu sa ai parte de o supervacanta asa cum ti-ai dorit! Iti multumim ca ai ales Hotel Savoy si speram sa ne revedem vara viitoare.

Daca ai achizitionat un sejur direct de la hotel, te invitam sa completezi formularul de mai jos pentru a primi datele de autentificare si a fi in permanenta la curent cu ofertele speciale de vacanta.

 
Powered by ARForms   (Unlicensed)

Dupa expedierea acestui mesaj, SC Complex Savoy SA va procesa datele dumneavoastra, in scopul rezolvarii cererii dumneavoastra, in baza unui interes legitim. Aveti dreptul de a va opune, de a solicita administratorului accesul la datele cu caracter personal proprii, de a corecta datele personale, de a le sterge, de a le porta sau de a impune alte restricții privind prelucrarea. Pentru mai multe informatii, consultati principiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal