Nopti
+
-
Camere
+
-
Adulti
+
-
Copii 0-6 ani
+
-
Copii 7-11 ani
+
-
Copii 12-15 ani
+
-

COMPLEX SAVOY S.A., proprietara a Hotelului Savoy, cu sediul in Hotel Savoy, Mamaia, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/1157/1995, CUI  RO 7252404, in calitate de proprietar al website-ului www.savoyhotel.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum  si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila.

 

Acceptul

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de Utilizare si implica acceptul dumneavoastra explicit cu privire la acestia.  Va rugam vizitati periodic aceasta sectiune pentru a putea vizualiza modificarile survenite pe parcurs.

 Continutul site-ului

Permisiunea de utilizare a site-ului este acordata de catre titular numai in urmatoarele conditii:

  1. a) Site-ul este utilizat exlusiv in scopuri personale si necomerciale;
  2. b) Continutul site-ului nu este reprodus in medii on-line sau off-line fara acordul in prealabil din partea titularului;
  3. c) Acesta respecta in tot, cu titlu permanent, Regulamentul.

Folosirea oricarui text, imagine, material din acest site in alte scopuri decat cele noncomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al Complex Savoy S.A., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

 Tarife

Puteti utiliza sistemul nostru de rezervari online pentru a verifica disponibilitatile sau pentru a va calcula sejurul, iar daca finalizati rezervarea primiti imediat confirmarea. Tariful total calculat in sistemul de rezervari online include TVA.

Rezervare garantata cu cartea de credit:

Aceasta rezervare este inregistrata instant si suma va fi debitata de pe cardul dumneavoastra de credit.

 

Conditii de plata. Anulari. Penalizari.

  • Oferta Vara 2022:

Garantarea rezervarii: in termen de 72 ore de la emiterea si transmiterea facturii proforme trebuie achitat 50% din contravaloarea sejurului, iar diferenta de 50% cu cel putin 10 zile inainte de sosirea la hotel. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervarii.

Plata rezervarii: se poate efectua prin virament bancar, internet banking, online cu card bancar (VISA, MASTERCARD), tichete/card de vacanta, pe baza prezentei confirmari.

Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: rezervari@savoyhotel.ro.

Anularea rezervarii: In caz de anulare cu cel putin 11 zile inainte de inceperea sejurului, penalizarea va fi de 25% din contravaloarea sejurului. Orice anulare cu mai putin de 10 zile inainte de sosirea la hotel se va penaliza cu 50% din contravaloarea sejurului. Anularile cu mai putin de 48 de ore de data check-in-ului, inclusiv no show, se vor penaliza cu 100% din contravaloarea sejurului comandat.

In cazul in care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in hotel, in timpul sejurului, se va achita intregul sejur comandat initial. In caz de no-show, camera va fi retinuta doar prima noapte de cazare apoi aceasta fiind anulata fara un anunt prealabil.

 

  • Oferta Early Booking:

Garantarea rezervarii: in termen de 72 ore de la emiterea si transmiterea facturii proforme trebuie achitat 50% din contravaloarea sejurului, iar diferenta de 50% pana la finalul promotiei. Neachitarea facturii proforme in termenele prevazute anterior duce automat la anularea rezervarii.

Plata rezervarii: se poate efectua prin virament bancar, internet banking, online cu card bancar (VISA, MASTERCARD), tichete/card de vacanta, pe baza prezentei confirmari.

Dupa efectuarea platii va rugam sa ne trimiteti dovada platii pe adresa de e-mail: rezervari@savoyhotel.ro.

Anularea rezervarii: in caz de anulare, modificare a rezervarii sau no show, sumele achitate sunt nerambursabile pentru oferta Early Booking, exceptie facand cazul de forta majora dovedit.

In cazul in care turistul isi micsoreaza perioada de sedere in hotel, in timpul sejurului, se va achita intregul sejur comandat initial. In caz de no-show, camera va fi retinuta doar prima noapte de cazare apoi aceasta fiind anulata fara un anunt prealabil.

 

  • In cazul ofertelor speciale (1 Mai, Rusalii sau orice alte oferte), vor fi respectate termenele si conditiile de rezervare specificate in pagina de prezentare a ofertei si, ulterior, in confirmarea de rezervare.

FINALIZAREA REZERVARII INSEAMNA ACCEPTAREA TUTUROR CONDITIILOR MENTIONATE MAI SUS.

Agentul de turism

Agentul de turism isi asuma unilateral si fara acoperire promisiunile facute turistilor ca vor avea camere alaturate sau pe etaj superior. Nu putem confirma, pana la momentul alocarii camerelor, nici macar ca aceste camere vor fi pe acelasi etaj. Aceasta solicitare poate ramane ca o simpla optiune, pe care incercam sa o satisfacem in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.

Acesta rezervare se supune termenilor si conditiilor din contractul de colaborare valabil.

 

Tarife suplimentare pentru copii, cazati in camera cu 2 adulti in urmatoarele spatii de cazare

 

Camera dubla standard, dubla cu vedere piscina si mare si dubla cu vedere la mare

Primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de sejurul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;

Al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani achita 20% din valoarea unui loc, in functie de sejurul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 40% din valoarea unui loc, in functie de sejurul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar;

Copilul cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 60% din valoarea unui loc, in functie de sejurul achizitionat de adulti si se acorda 1 pat suplimentar.

 

Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 11.99 ani SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 15.99 ani.

Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble standard, duble cu vedere piscina si mare sau in duble cu vedere la mare este 1 (unul).

Tariful patului suplimentar pentru copilul cu varsta intre 0-6.99 ani, este de 20% din valoarea unui loc, in functie de sejurul achizitionat de adulti pentru camerele duble standard, duble cu vedere la piscina si mare si duble cu vedere la mare.

Camera DUBLA FAMILY CU VEDERE LA PISCINA, DUBLA FAMILY CU VEDERE LA MARE sau APARTAMENTE

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, in functie de sejurul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 7-11.99 ani achita 40% din valoarea unui loc, in functie de sejurul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar;

Orice copil cu varsta cuprinsa intre 12-15.99 ani achita 60% din valoarea unui loc, in functie de sejurul achizitionat de adulti, fara a se acorda pat suplimentar.

 

Numarul maxim de persoane admise in camerele duble family si apartamente este de 2 adulti + 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 15.99 ani SAU 3 adulti + 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 15.99 ani.

Orice persoana peste 16 ani este considerata adult si va achita 70% din valoarea de cazare si masa, in functie de sejurul achizitionat de adult. Al 3-lea adult este acceptat doar in camerele duble family sau apartamente.

In camerele duble family si apartamente nu se poate introduce pat suplimentar pentru ca in acestea exista deja o canapea extensibila.

In perioada 27 mai 2022 – 09 iunie 2022, un adult care ocupa o camera dubla standard, dubla cu vedere piscina si mare sau dubla cu vedere la mare in regim single va beneficia de 15% reducere din tariful camerei.

 

Important!!!

Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.

 

Supliment animale de companie

Accesul oaspetilor cu animale de companie de talie mica (si maxim 5kg) este gratuit, acest lucru fiind conditionat de prezentarea la sosire a carnetului de sănătate, vizat la zi.

În cadrul zonelor comune de alimentatie si agrement (Lobby Bar, piscina, bar piscina) nu este permisă intrarea cu animale de companie de nicio mărime sau specie, cu exceptia cazurilor in care animalul de companie este tinut in cusca speciala.

In zonele de alimentatie (atat in restaurant, cat si pe terase) nu este permisă intrarea cu animale de companie de nicio mărime sau specie, nici in cazul in care animalul de companie este tinut in cusca speciala.

In cadrul zonei de plaja si bar plaja nu este permis accesul cu animale de companie de nicio mărime sau specie, conform Ordonantei de urgenta nr.19/2006 privind utilizarea plajei Marii Negre si controlul activitatilor desfasurate pe plaja, art. 8, alineatul (1), litera M:

„ Constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 10.000 lei (RON) și 20.000 lei (RON) săvârșirea de către persoane fizice sau juridice a următoarelor fapte:

[…]

  1. m) permiterea accesului cu animale pe plajă, cu excepția câinilor din dotarea Ministerului Administrației și Internelor și a câinilor utilitari ai persoanelor cu dizabilități;

[…]”

La iesirea din camera, animalul trebuie sa aiba botnita, lesa sau sa fie tinut in cusca speciala, dupa caz.

In cazul in care animalul de companie lasat nesupravegheat in camera deranjeaza fonic ceilalti oaspeti, hotelul isi rezerva dreptul de a scurta perioada sejurului posesorilor.

Este strict interzis ca animalele sa isi faca nevoile pe zonele verzi din jurul hotelului.

Rugam insistent proprietarii sa stranga si sa depoziteze corespunzator mizeria facuta de animalul de companie.

 Litigii

Drepturile si obligatiile utilizatorilor site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile, vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din/sau in legatura cu Termenii si Conditiile acestui site va fi solutionat  mai intai pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se regasete in Politica de Confidentialitate

HOTEL SAVOY MAMAIA

Hotel Savoy, Mamaia, jud .Constanta, cod 900001  Receptie: 0241 606 900  Rezervari: 0241 606 905 | 0241 606 908  E-mail: rezervari@savoyhotel.ro